Home  /  Blog  /  2020, WE ARE READY | 7 JAN 2020

2020, WE ARE READY

DOOR JURGEN VAN DE VYVER | 7 JAN 2020

Wij blikken terug op een zeer druk en succesvol 2019. Ook al zijn we een jong bedrijf, dit jaar hebben we onze naam meer dan waargemaakt. 2019 was voor Enductis een jaar van een groeiend team, een recordaantal afspraken, een overvolle agenda, talloze bekabelingswerken voor het Beveiligd Notarieel Netwerk, ... Kortom, een meer dan geslaagd jaar.

Wat wensen we voor 2020? Meer van dat. Onze doelstelling is om dit jaar nog meer bedrijven bij te staan in de omschakeling van een klassiek naar een digitaal verhaal, dat is namelijk onze core business, klanten helpen hun bedrijf future-proof te maken. Dat doen we door oude bekabeling te vervangen en zo voor meer functionaliteit te zorgen, digitaliseren van telefonie, installeren van videoconferentie ... Meer dan ooit willen we dit jaar ook uw go-to partner zijn waar u terecht kan met al uw vragen en problemen in verband met communicatie. We willen u helpen uw efficiëntie te verhogen en uw eerste en enige aanspreekpunt te worden voor vragen in verband met telefonie, bekabeling, mobiele abonnementen, Proximus, ... Op die manier leiden wij voor u alles in goede banen, worden overbodige tussenstappen geschrapt en kan u zich bezighouden met wat u echt graag doet.

Voor 2020 staat er ook nog een nieuw project op til, de toevoeging van digital signage aan ons aanbod. Klanten verwachten steeds meer op vlak van beleving en als bedrijf moet u hierop kunnen inspelen. Digitale reclame- of informatieborden in uw wachtzaal, kantoor of inkomhal die u met de regelmaat van de klok kan aanpassen, op maat van uw klant, geeft u de ideale tool om klanten beter te informeren op een manier die de aandacht trekt.

Wij zijn alvast helemaal klaar voor 2020 en wij hopen u ook. Bent u klaar om samen met ons de digitale sprong te wagen? Then let’s talk business!

Address

Enductis bvba
Steenweg op Aalst 174
9620 Zottegem
Belgium

Email us

info@enductis.be

Helpdesk

(+32) 2 213 99 94

Company data

TAX: BE 0677.909.937

IBAN: BE67 0018 1491 7587
BIC: GEBA BE BB