Home  /  Blog  /  The waiting game

The waiting game

Als zaakvoerder bent u waarschijnlijk regelmatig op zoek naar de beste manier om uw klanten op een zo efficiënt en effectief mogelijk manier van correcte info te voorzien.

Een ideale manier om uw klant te informeren is wanneer hij in uw wachtkamer plaatsneemt. U heeft zeker en vast heel wat nuttige informatie die u uw klant op dat moment kan bezorgen maar een simpele folder trekt vaak niet de aandacht en de info is ook snel achterhaald. De informatie die u vorige maand wilde meedelen is waarschijnlijk niet degene die u vandaag wil delen.

Gelukkig bestaat er zoiets als digital signage, kortom een scherm waarop je de informatie kan laten verschijnen die u wil tonen aan (potentiële) klanten. Zo’n scherm zorgt er niet alleen voor dat u uw klanten de juiste informatie op het juiste moment kan bezorgen maar ook dat u en uw bedrijf een professionele indruk nalaten, gedaan met hopen flyers in je wachtzaal. Maar waarvoor kan je digital signage dan exact gebruiken?

-        Bewegwijzering

-        Tonen van video’s en ander beeldmateriaal

-        Voorstelling van huizenaanbod

-        Informatie over wachttijden

-        Actuele campagnes

-        Bedrijfsvisie

-        ….

De gegeven voorbeelden zijn natuurlijk nog maar een tipje van de ijsberg, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het grootste voordeel van digital signage is dat u het volledige systeem naar uw hand kan zetten. U kiest exact welke info u op welk moment zal tonen, u kiest de volgorde, tijdsduur, … Wil u de klanten in de ochtend graag iets anders tonen dan de klanten in de namiddag? Ook dat is perfect mogelijk.

Qua beheer zijn er 2 opties. Als eerste kan u ervoor kiezen om zelf te zorgen voor de invulling. Wij zorgen voor een training met kennismaking van het systeem zodat u zelf aan de slag kan. De tweede optie is dat wij de invulling voor u in handen nemen. U bekijkt samen met ons team wat er mogelijk is, wat u wil en dan voeren wij de opdracht voor u uit. Wij zorgen er dan voor dat er op geregelde tijdstippen nieuw materiaal wordt aangeleverd/ afgespeeld zodat de klanten steeds een frisse indruk krijgen.

Heeft u zin om uw klanten op een leuke manier te informeren en de brochures overbodig te maken?

Contacteer ons via (+32) 2 213 99 94 of info@enductis.be en werken wij samen met u de beste formule voor u uit. Vraag uw gratis demo aan via digini.com

Address

Enductis bvba
Steenweg op Aalst 174
9620 Zottegem
Belgium

Email us

info@enductis.be

Helpdesk

(+32) 2 213 99 94

Company data

TAX: BE 0677.909.937

IBAN: BE67 0018 1491 7587
BIC: GEBA BE BB